Lördag & söndag

Rallylydnad

Lag-SM i rallylydnad under Hundfesten! Under lördagen blir det spännande SM-lagtävlingar och under söndagen arrangeras alla klasser med dubbla starter. 

Löpande information kommer du hitta i evenemanget på Facebook

Domare

Günter "Nalle" Ortscheid
Ingrid Dahlqvist
Lisa Jensen
Pia Sävner

Anmälan

Anmälan är öppen för alla, dubbla starter i alla klasser på söndagen! Anmälan via SBK-tävling.
Lag-SM lördag: samtliga ekipage ska anmäla sig som en individuell start via SBK-tävling. En lagledare per lag anmäler laget via formuläret nedan.
Fotograf: @team.goldenaussie

Lag-SM

Fixa ett lag och tävla lag-SM tillsammans! Minst tre, max fyra ekipage med hundar som har startat som lägst Fortsättningsklass på officiell tävling innan lag-SM. En hund kan endast tävla i ett lag, och en förare kan starta max två hundar i samma lag. Lagtävlingen kommer avgöras i mästarklass och hunden ska vara okopplad.

Letar du lagkompisar? Peppa gänget i ditt träningsgäng eller efterlys lagkompisar i Facebook-gruppen "Hundfesten Rallylydnad lag-SM 2023 - hitta lagkompisar!"
Fotograf: @team.goldenaussie

Tävlingsplatsen

Vi kommer att vara på Kalmartravet i Kalmar under den stora Hundfesten 20-21 maj 2023.
Underlag: naturgräs
Parkering: gott om parkeringar i anslutning till travet
Boende: mer info om ställplatser och boende hittar du under fliken Bra att veta/Boende
Övrigt: gott om faciliteter, restaurang, sittplatser och toaletter.

Multisportare

Vill du passa på att tävla i flera grenar under Hundfesten? Vi vill gärna underlätta för dig att kunna vara med i åtminstone två grenar, och få startnummerpusslet och tävlingsdagarna att flyta på så bra det bara går utan för mycket krockar. Därför har vi fixat ett formulär där du kan fylla i om du tävlar i fler grenar än en. På så vis har både du och vi koll!